Description: Description: Description: cbseye

July 9, 2018

 

CBS ANNOUNCES FALL 2018-2019 PRIMETIME PREMIERE DATES

 

 

Premiere Week Opens with the Special Season Premieres of “The Big Bang Theory” and “Young Sheldon” From 8:00-9:00 PM, Leading into the Series Premiere of

New Drama “Magnum P.I.” at 9:00 PM, on Monday, Sept. 24

 

Dick Wolf’s “FBI” Joins CBS’ # 1 Drama “NCIS” and “NCIS: New Orleans” on

Tuesday, Sept. 25

 

“Survivor’s” 90-Minute Opener Airs Wednesday, Sept. 26 at 8:00 PM,

Followed by the 90-Minute Season Finale of “Big Brother” at 9:30 PM

 

“Murphy Brown” Debuts Thursday, Sept. 27 at 9:30 PM

 

On Sunday, Sept. 30, New Drama “God Friended Me” Launches at 8:30 PM, Followed by the Season Premiere of “NCIS: Los Angeles” at 9:30 PM

 

Monday’s New One-Hour Comedy Block Begins Oct. 1 with the Series Debuts of

“The Neighborhood” and “Happy Together” From 8:00-9:00 PM

 

CBS announced today its 2018-2019 primetime premiere dates that begin with the return of television’s #1 most-watched program, THE BIG BANG THEORY, and last season’s #1 new comedy, YOUNG SHELDON, on Monday, Sept. 24.

 

**Denotes Football Doubleheader

 

Monday, Sept. 24

8:00-8:30 PM

THE BIG BANG THEORY (12th Season Premiere)

8:30-9:00 PM

YOUNG SHELDON (2nd Season Premiere)

9:00-10:00 PM

MAGNUM P.I. (SERIES DEBUT)

10:00-11:00 PM

BULL (3rd Season Premiere/New Time Period)

 

Tuesday, Sept. 25

8:00-9:00 PM

NCIS (16th Season Premiere)

9:00-10:00 PM

FBI (SERIES DEBUT)

10:00-11:00 PM

NCIS: NEW ORLEANS (5th Season Premiere)

 

Wednesday, Sept. 26

8:00-9:30 PM

SURVIVOR (90-Minute 37th Season Premiere)

9:30-11:00 PM

BIG BROTHER (90-Minute Season Finale)

 

Thursday, Sept. 27

8:00-8:30 PM

THE BIG BANG THEORY (Regular Time Period)

8:30-9:00 PM

YOUNG SHELDON (Regular Time Period)

9:00-9:30 PM

MOM (6th Season Premiere)

9:30-10:00 PM

MURPHY BROWN (NTP)

10:00-11:00 PM

S.W.A.T. (2nd Season Premiere)

 

Friday, Sept. 28

8:00-9:00 PM

MACGYVER (3rd Season Premiere)

9:00-10:00 PM

HAWAII FIVE-0 (9th Season Premiere)

10:00-11:00 PM

BLUE BLOODS (9th Season Premiere)

 

Saturday, Sept. 29

8:00-9:00 PM

CRIMETIME SATURDAY

9:00-11:00 PM

48 HOURS (2-Hour 31st Season Premiere)

 

**Sunday, Sept. 30

7:30-8:30 PM

60 MINUTES (51st Season Premiere)

8:30-9:30 PM

GOD FRIENDED ME (SERIES DEBUT)

9:30-10:30 PM

NCIS: LOS ANGELES (10th Season Premiere)

 

 

 

 

 

Monday, Oct. 1

8:00-8:30 PM

THE NEIGHBORHOOD (SERIES DEBUT)

8:30-9:00 PM

HAPPY TOGETHER (SERIES DEBUT)

9:00-10:00 PM

MAGNUM P.I.

10:00-11:00 PM

BULL

 

Wednesday, Oct. 3

8:00-9:00 PM

SURVIVOR (Regular Time Period)

9:00-10:00 PM

SEAL TEAM (2nd Season Premiere)

10:00-11:00 PM

CRIMINAL MINDS (14th Season Premiere)

 

Saturday, Oct. 6

8:00-9:00 PM

CRIMETIME SATURDAY

9:00-10:00 PM

CRIMETIME SATURDAY

10:00-11:00 PM

48 HOURS (Regular Time Period)

 

Sunday, Oct. 7

7:00-8:00 PM

60 MINUTES (Regular Time Period)

8:00-9:00 PM

GOD FRIENDED ME (Regular Time Period)

9:00-10:00 PM

NCIS: LOS ANGELES (Regular Time Period)

10:00-11:00 PM

MADAM SECRETARY (5th Season Premiere)

 

*  *  *